Vores børn og unge er vores mest værdifulde råstof.

Vore skoler skal indrettes, så de fremstår som et indbydende og inspirerende sted at lære og være, når en stor del dagligdagen tilbringes på uddannelsesstederne.

I Thisted Kommune har vi mange steder, hvor det vil være ønskeligt at eleverne kan komme for at blive bedre rustet specielt på det naturfaglige område, men i det hele taget skal specielt Nationalpark Thy udnyttes til at styrke alle fag ved hjælp af udendørs undervisning.

Skolerne skal fortsat samarbejde med aktører uden for skolerne for at give eleverne bedre indblik i deres omgivelser og ruste dem bedre til deres arbejdsliv.

Erhvervsuddannelserne skal styrkes. Erhvervslivet tørster efter arbejdskraft, og der skal satses målrette på at kvalificere de unge til erhvervslivet, og der skal satses på at øge interessen for at få en erhvervsfaglig uddannelse.

Rigtig mange elever har det af den ene eller den anden grund svært ved at tilbringe hele dagen i skolen. De gamle jobklasser bør genoplives, så den unge kan få en en grunduddannelse i dansk, engelsk og matematik, for derefter at tilbringe resten af dagen med et praktisk arbejde.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/4/4/tageleegaard.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405